Na ivici, između Scile i Haribde (Foto + Video)

Nedavne poplave su ostavile posljedice na ionako loš „magistralni“ put od Foče do Trnova i Sarajeva. Na više mjesta postavljen je pijesak na put, bez dovoljno saobraćajnih znakova upozorenja, a saobraćaj se odvija usporeno i jednom trakom. Pogledajte kako izgleda put od Foče prema Sarajevu…

Video 1

Pred nama ide zima, uslovi za odvijanje saobraćaja su ionako otežani, a očito da Putevima Srpske nije velika preša i da, po starom običaju, neće puno žuriti, jer Puteve i Vladu već dvije decenije nije briga zašto se gine po lošim Putevima na zapostavljenom istoku Srpske, i ništa ne rade da se maćehinski odnos bar malo promijeni.

Leutar.net Na ivici, između Scile i Haribde (Foto + Video)

Ni poslije dvije godine nije sanirano klizište i put u usjeku između Miljevine i Dobrog Polja, u blizini česme koju je podigao Alija Budnjo, a pitanje je koliko će se sada čekati na popravke puta kako bi zadovoljili bar minimum uslova za bezbjedno odvijanje saobraćaja.

Video 2

Leutar.net Na ivici, između Scile i Haribde (Foto + Video)

Zbog toga ne treba da se niko čudi zašto ću uskoro početi radikalniju borbu da se nepravde isprave, jer je očito da se sa režimom na lijep način i skretanjem pažnje ne može postići efekat i skrenuti pažnja na problem kako bi se riješio jer moćnike to ne interesuje.

Detaljnije u video prilogu koji sam nedavno snimio na Žegulji.

Nebojša Vukanović

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.