Milorad Dodik: Oni koji rudare ”Bigtoin” od kuće ostaju dužni Elektroprivredi značajan novac?!

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i prvi čovjek SNSD-a Milorad Dodik, u intervjuu za Radio televiziju Republike Srpske 5.11.2021. godine, govorio je, pored ostalog, i o cijenama energenata.

“Ne možemo da utičemo na nivo cijena vezano za naftu i naftne derivate”, izjavio je tom prilikom Dodik, ali i dodao da se može uticati na cijene u vezi sa strujom. S tim u vezi, Dodik je ustvrdio da cijena struje u domaćinstvima neće biti povećana, ali da će oni koji se “priključuju na redovnu mrežu, u kućama to rade, rudare i ostalo, big toin i ostale valute”, morati to i da plate te dodao:

Onaj paket koji smo mi obavezni kao država i želimo da obezbijedimo stanovništvu treba da ide za tim da se osnovne potrebe zadovolje kroz nisku cijenu struje, a ne da vi sada, kao što oni što rudare, kako se to zove, onim alternativnim vrijednostima, ostaju dužni elektroprivredi značajan novac. Priključuju se na redovnu mrežu, u kućama to rade, rudare i ostalo, big toin i ostale valute… E, ti će morati, da se ograniči ta potrošnja i da to plate.

Izvor: Istinomjer

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.