“OVO JE NEPRIKLADNO!” Centar za socijalni rad objavio reklamu koja je izazvala brojne reakcije Banjalučana (FOTO)

Centar za socijalni rad Banjaluka objavio je reklamu na gradskim bilbordima sa kojih poručuje: „Mi smo uvijek tu za vas“.

Međutim, fotografija na kojoj se, između ostalih nalaze, direktorka Centra Irena Joldžić i socijalni radnik Bojan Arula izazvala je osudu pojedinih građana.

Banjalučani su najviše kritikovali kreatore kampanje promocije ove socijalne javne ustanove. Poručili su i kako je “neprikladna” ova “samoreklama”, piše N1.

Ovo su neki od komentara:

“Gospode Bože, pa jel ovo stvarno?!”, “Samo je još trebao neki slogančić tipa .. ‘Ako ste danas tukli ženu, ili dijete, javite se na broj u ćošku’. Oni su, ili svi idioti ili nas smatraju za idiote. Treće ne postoji.”, “Podržavam ‘otvaranje institucija prema javnosti’ ali ovo je … E’o ne znam…”, “Kako ništa, vi ste naivni, pa ko je dobio pare da ovo osmisli, da napravi, kako bi se drukčije pare izvukle.”, “Novi keš krediti, najava za seriju…”

Leutar.net “OVO JE NEPRIKLADNO!” Centar za socijalni rad objavio reklamu koja je izazvala brojne reakcije Banjalučana (FOTO)

“Požurite, ne odugovlačite, postanite socijalni slučaj i onda se mi brinemo za vas!”, “Zašto ovi troše novac građana na bilborde umjesto na siromašne!?”, “Ovu vrstu samoreklame još nisam vidio. Bez obzira na posao koji radi ustanova smatram ovo veoma neprikladnim. Šta bi sada trebao sada svako od rukovodilaca neke javne ustanove da stavi na bilbord sebe i najbliže saradnike?!”

Izvor: N1

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.