SPAKOVAO STVARI Pavlović poslao ostavku u CIK, već se priča o novom kandidatu SNSD

Dalibor Pavlovlić jutros je poslao u Centralnu izbornu komisiju BiH zvaničnu ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora, saznaje Srpskainfo.

Naš izvori tvrde da je Pavlović jutros održao sjednicu Kolegijuma Gradske uprave Prijedor, spakovao stvari i pozdravio se sa saradnicima.

U CIK BiH kažu da, za sada, nisu dobili ostavku, ali da će više znati nakon 15 časova.

U međuvremenu, u Prijedoru se već spekuliše ko mi mogao da bude kandidat SNSD na novim izborima za gradonačelnika, a odlično obaviješten izvor Srpskainfo tvrdi da je trenutno najozbiljniji kandidat Slobodan Javor.

Leutar.net SPAKOVAO STVARI Pavlović poslao ostavku u CIK, već se priča o novom kandidatu SNSD
FOTO: BOJANA MAJSTOROVIĆ/RAS SRBIJA

Javor je direktor Doma zdravlja u Prijedoru, poznat po tome što je ponudio ostavku nakon što je utvrđeno da su u toj zdravstvenoj ustanovi propale vakcine protiv virusa korona.

Više informacija moglo bi da bude poznato nakon večerašnje sjednice Gradskog odbora SNSD.

U Prijedoru je juče organizovan skup podrške Pavloviću nakon što je opozicija zatražila njegovu ostavku zbog skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, a na kojima on navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored WC šolje.

Pored fotografija, pojavila se i navodna prepiska koju je Pavlović imao sa jednom ženskom osobom, a u kojoj je prijetio da će se ubiti.

Dodik je takođe nakon svega poručio da očekuje Pavlovićevu ostavku.

Međutim, tokom skupa Pavlović je istakao da ga Dodik podržava i nije rekao da će dati ostavku.

„Više sile su uticale na mene, najbitnije je što sam živ“ Evo šta je Pavlović poručio nakon POTPISIVANJA OSTAVKE

Osoba sa fotografija koje gledate prethodnih dana, nije pravi Dalibor Pavlović i sve što mogu reći u tom smislu, je zaključak da su više sile uticale na mene i da mi je sada najbitnije što sam živ i što je moja porodica uz mene.

Ovo je naveo Dalibor Pavlović koji je nakon višednevne agonije na svom fejsbuk profilu obavijestio javnost da je jutros potpisao ostavku na mjestu gradonačelnika Prijedora.

– Moj nivo nije i nikada neće biti pljuvanje bilo koga. Istražni organi će odraditi svoj dio posla i istina će biti dostupna za javnost. Ali osjećam odgovornost, da naglasim da otkako radim kao gradonačelnik Prijedora, svako veče odlazim na spavanje s mislima, kako tako niska nasljeđena budžetska sredstva rasporediti na sve one građane i strukture koje su u stanju potrebe. A čovjek koji tako djeluje i nastupa, sebi ne može priuštiti scene nemorala i razvratništva, kakve su javno predstavljene javnosti sa jasnim ciljem destabilizacije SNSD-a i progresa koji smo u Prijedoru ostvarili – ističe on.

Dodaje da je Dalibor Pavlović isti onaj čovjek kakav je bio i kao direktor Fonda za zdravstvo, prije nego što ga je izabralo njegovo građanstvo za gradonačelnika Prijedora.

– Onaj čovjek, koji se danas pita šta se to moglo promijeniti da se u proteklih nekoliko dana, naši građani najbizarnije uznemire i izmanipulišu i da im se na zao i beskrupulozan način, onemogući vjera u bolju i svjetliju budućnost na kojoj smo svi zajedno radili i na kojoj radimo. To je ono što boli kreatore ovog nezamislivog scenarija: vrijeđanje intelekta i morala svih nas – poručuje on.

On je naveo da se prije svega, obraća svojoj porodici i rodbini, prijateljima, stranačkim kolegama i saborcima iz stranke i svim Prijedorčanima.

– Ovim putem želim da vas obavijestim, da sam jutros potpisao ostavku na mjestu gradonačelnika Prijedora. Hvala vam što ste se spontano organizovali i što ste me podržavali sve ove dane, kao i što ste mi pružili podršku dolaskom na jučerašnji skup. U trenucima koje proživljavam zajedno sa svojom porodicom, u trenucima u kojima s nevjericom posmatram dane iza sebe, jedino što sam shvatio je da mi je trenutno bitno, jesu isključivo zdravlje moje porodice i jak Prijedor. Prijedor kakvim smo ga krenuli graditi. Čvrst i jak, sa dobrom ekipom koja popravlja nešto što je rušeno 16 godina – poručio je on.

Pavlović navodi da način na koji su rušene dobre vrijednosti, najbolje ilustruje situacija u kojoj se našao i “čitav ovaj montirani proces”.

Izvor: srpskainfo.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.