„Vučić odlično poznaje političke prilike kod nas“

Bivši predsjednik SDS i delegat u Domu naroda BiH Mladen Bosić kaže da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić vodi neutralnu politiku kada je u pitanju vlast i opozicije u Republici Srpskoj i da ima sve podatke o tome šta se ovdje dešava.

Odgovarajući na pitanje kako definiše odnos predsjednika Srbije Aleksandra Vučića prema opoziciji u Republici Srpskoj, Bosić, u intervjuu „Jedan“ BHT,kaže da Vučić pokušava da bude neutralan i nikada nije napao opoziciju.

„Ali se u javnosti stvara slika da podržava Dodika zato što je Dodik skoro na svakoj manifestaciji u Srbiji pored Vučića kao glavni gost. Znači s jedne strane javnost to doživljava kao direktnu podršku Dodiku, a sa druge strane Vučić, ja sam svjedok toga, pokušava da napravi balans sa stanovišta da ne želi da on bude odgovoran za vlast u Republici Srpskoj jer je to stvar domaćeg stanovništva“, kazao je Bosić.

On je kazao da pouzdano zna da Vučić ima sve podatke o tome šta se ovdje dešava. 

„Ono što pouzdano znam Vučić ima sve podatke o kriminalu i korupciji aktuelnih predstavnika vlasti u Republici Srpskoj i da ukoliko bi to htio mogao bi ovdje dovesti do nove političke situacije kada god to želi“, kazao je Bosić.

(BN Foto: BN/AA)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.