Trebinje: Trajektni saobraćaj u prekidu zbog usidrenog čamca pred Crkvenom knjižarom

Kako saznajemo u gradu su stvorile velike gužve, a kapetan duge plovidbe Trebinje u izjavi za medije kaže da je na redovnoj ruti Hrupjela – Kameni most naišao na čamac koje je bilo usidreno sa upaljenom signalizacijom.

Gužve su izazvale bijes kod ostalih učesnika u saobraćaju, tako da je došlo do nekoliko verbalnih svađa. Nakon dvadesetak minuta vlasnik usidrenog čamca izašao je iz knjižare noseći pune vreće kancelarijskog pribora i ne obazirući se na gužvu koju je stvorio.

Pri ulazu u svoj čamac pravdajući se rekao je da je stao na sekundu da kupi oštrilo.

“Uredno sam upalio signalizaciju, ali mi je na putu do knjižare upala noga u rupu. Jedva sam izvukao nogu i živu glavu, pa sam pod stresom zaboravio na čamac. Tek kada je naišao trajekt i počeo svirati vratio sam se u stvarnost i pokrenuo čamac”.

Leutar.net Trebinje: Trajektni saobraćaj u prekidu zbog usidrenog čamca pred Crkvenom knjižarom

U saopštenju Trajekt kluba koji je poslan medijima stoji da oni nisu krivi za današnju gužvu, kao ni na kašnjenje u voznom redu. Ovo nije prvi put da naši trajekti ispaštaju zbog usidrenih čamaca na skoro svim plovnim rutama u gradu. Ovim putem molimo Obalnu stražu da učini nešto po pitanju usidrenih čamaca na gradskim rutama.

Iz obalne straže za sada šute, a vlasnici čamaca koji prometuju na ovoj trebinjskoj ruti kažu da već danima nisu vidjeli niti vozila, a niti pripadnike obalne straže. Naši bijesni sugrađani kažu da je u trebinjskom prometu vlada haos, a dodatni kolaps izazvala su podvodna kopanja koja traju mjesecima.

Tekst je šaljivog karaktera i nema dodira sa stvarnošću

Izvor: Hercegovina.in / adapracija Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.