Reagovao Pavlovićev kabinet: Na sceni spinovi, konstrukcije i laži

Nakon što su juče u javnost plasirane neprimjerene fotografije gradonačelnika Prijedora, Dalibora Pavlovića, danas su se oglasili i iz Kabineta gradonačelnika. U saopštenju ističu da su u pitanju spinovi, konstrukcije i laži.

Saopštenje za medije kabineta gradonačelnika Prijedora prenosimo u cjelosti:

„Već duže vrijeme postoje saznanja i indicije kako se spremaju organizovana „hajka“ i udari na gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića , čovjeka koji je, bez mrlje u životu i karijeri na prošlim, lokalnim izborima uspio ono što mnogi nisu, a to je da zauzme bastion DNS-a u Republici Srpskoj.

Kada nekom ne pođe za rukom da Daliboru Pavloviću „namjesti“ milionske afere ili pronevjere, onda je najlakše spinovati i udariti čovjeka na ono što je sveto, a to je porodica.

Kao uvertira posljednjim dešavanjima u prilog ide činjenica, da se unazad dvadesetak dana intenzivno  pojavljuju lažni FB profili, koji na najgori način blate prvog čovjeka Prijedora i njegovu porodicu. Da nalogodavcima i izvršiocima ovih spinova, ništa nije sveto pokazuje i sljedeće.

Reći za pokojnog oca  Dalibora Pavlovića da je paijnica, sestre nepismene, a jedna od njih je priznati ljekar, suprugu verbalno omalovažavati i vrijeđati  na najgori mogući način do te mjere da je nepismena, ženu koju svi znaju i znaju da je završila Pravni fakultet Univerziteta u Banja Luci.

Niz laži, koje se danima iznose, na šta Dalibor Pavlović odgovara ćutnjom i svakodnevnim radom za bolji Prijedor, što pokazuju projekti koji su u toku, ali i sva pozitivna dešavanja i pomaci u gradu.

Da pojedincima ništa nije sveto pokazuje i činjenica, da se sve to dešava u trenutku kada prvi čovjek Prijedora dobija drugo dijete i uz svoju porodicu čvrsto stoji, kao i njegova supruga što to i  danas čini, jer svjesni su političke prljave igre, koju su osjetili još tokom predizborne kampanje.

Leutar.net Reagovao Pavlovićev kabinet: Na sceni spinovi, konstrukcije i laži

Licitirati nerođenim djetetom i pokušati da unište jednu stabilnu porodicu, prijedorski  opozicioni blogeri, potpomognuti određenim ljudima, pokušavaju napraviti „vještački lošu situaciju“ i uništiti dignitet Dalibora Pavlovića.

Čekalo se samo da prođe skup opozicije u Banja Luci, pa da se krene u organizovani napad, jer kada nisu uspjeli da odgovore zadatku prijedorski opozicionari, te dovedu u Banja Luku dovoljan broj ljudi, skreću problem na gradonačelnika Dalibora Pavlovića, za šta već petnaest dana postoji  informacija.

Reći za čovjeka da je „narkoman i alkoholičar“, teška je uvreda, naročito za nekog ko obavlja odgovornu funkciju i pri tome već devet mjeseci bori se kako da dovuče sredstva za projekte, investitore, pokrene sa mrtve tačke društvena i kulturna dešavanja, što su građani mogli da vide i svjedoče tome.

Agencije

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.