Ofarbali most nakon 33 godine i to platili 240.000 KM: Imamo visoku reprezent…ovaj…amortizaciju

U odsustvu nekih ozbiljnih projekata ovo se s njihove strane smatra kao ozbiljan projekt, kazao je tom prilikom Dejan Kovačević, odbornik Gradske skupštine Doboj

Željeznička stanica u Doboju u najčešće je prazna, a putnici koji izađu iz voza sa tek pokojim vagonom, mogu se gotovo na prste prebrojati. Doboj su u petak 1. oktobra posjetili direktor Željeznica, resorni ministar i predstavnici Gradske uprave, kako bi obišli pješački most, ofarban nakon nakon 33 godine, javlja reporter Radija Slobodne Evrope.

Porezne obveznike je ovo farbanje koštalo nevjerovatnih 240.000 KM!?

– Mi sa pozicije antikorozivne zaštite možemo da kažemo ovo nije nešto što sa tehničkog smisla predstavlja novu investiciju. Mi smo rekli ovo je najava budućih investicija u periodu, kazao je tom prilikom Željko Radić, v.d. generalnog direktora Željeznica RS.

– Obračuni su neumoljivi, Željeznice imaju jako visoku reprezent…ovaj…amortizaciju. Imali su pad prihoda zbog okolnosti u kojima smo bili, kazao je Ćorić.

Međutim, Dejan Kovačević, odbornik Gradske skupštine Doboj i radnik Željeznica RS stvari je nazvao pravim imenom.

– Vjerovatno, na žalost, u odsustvu nekih ozbiljnih projekata ovo se s njihove strane smatra kao ozbiljan projekt – sanacija ovog mosta!?

Izvor: Radio Slobodne Evrope.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.