Ostrašćeni botovi SNSD-a: Trebali ste crknuti ti i dijete

Nakon što je iznijela istinu o stanju na UKC-u Republike Srpske, a kada je u pitanju briga o porodiljama, Dijana Ješić je dobila niz ružnih komentara i uvreda od strane onih koji brane vladajući režim. Jedna od najgorih je da nije trebala da se porodi na UKC-u Republike Srpske, već na UKC-u Sarajevo, te da dobije bakteriju i da “crknu i ona i dijete od sepse”.

Spominjanjem UKC-a Sarajevo, aludira se na to da je ona izdajnik države. Ponavljajući stalno to da su članovi PDP-a i SDS-a izdajnici, vladajući režim je upravo nacrtao mete na čelu svim članovima ovih stranaka, što je jasno i iz ove poruke koju je Ješićeva primila.

“Strašno me je uznemirila poruka da neko želi smrt mene i moje bebe i to samo zato što sam rekla šta sam doživjela u bolnici. Zaista je bolesno koliko je vlast podijelila narod. Svjesni su oni koliko je ta njihova podjela na izdajnike i patriote opasna i zato je stalno ponavljaju, a samo da bi ostali na vlasti i pljačkali sopstveni narod.”

Dijana Ješić je majka troje djece i supruga ratnog vojnog invalida, koji je ostao bez noge u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu, boreći se kao student i stvarajući Republiku Srpsku, za razliku od mnogih koji su u ratu švercovali, a koje ovakvi botovi brane i nikako se ne može nazvati izdajnikom.

(banjaluka-24.com)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.