„Ne možete sjesti sa Eskobarom, popiti piće i kasnije reći da niste za trgovinu psihoaktivnim supstancama“ (VIDEO)

„Sa mafijašima nikakvog kontakta. Ne možete sjesti sa Eskobarom, popiti piće i kasnije reći da niste za trgovinu psihoaktivnim supstancama. Ne možete! Kuga kad naiđe ostavi nešto zdravo. Kad naiđe najezda komaraca, nešto ostane, iza SNSD-a ništa nije ostalo. Oni jedu kao gagrice, sitni crvi, pršutu iznutra. E takva je Republika Srpska, sad da narežete sve je šuplje“, tvrdi narodni poslanik Vukanović.

„Porodice preminulih od posljedica virusa korona mogu da tuže državu i zahtijevaju dokumentaciju o liječenju u kojoj piše da su pacijenti liječeni tehničkim kiseonikom“, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u emisiji „Puls“ BN televizije. Poslanik u Klubu SDS-a Nebojša Vukanović je rekao da je poziv na protest zapravo posljednji krik za spas Srpske.

Afera „kiseonik“ je kriminal koji se graniči sa zločinom, poručili su Stanivuković i Vukanović.

„Svako ko je imao nekog koga je izgubio od posljedica virusa korona može da tuži državu. Kada izlistate dokumentaciju i pitate čime je liječen neko od vaše rodbine, prijatelja ili poznanika, u dokumentaciji piše da je liječen tehničkim kiseonikom“, rekao je gradonačelnik Banjaluke.

Leutar.net "Ne možete sjesti sa Eskobarom, popiti piće i kasnije reći da niste za trgovinu psihoaktivnim supstancama" (VIDEO)

„Može biti čistoća 99 procenata, ali niko ne govori o čistoći nego o korištenju tehničkog, a ne medicinskog kiseonika. Kada izađete na tržište vidite da je medicinski kiseonik mnogo skuplji. Takođe nisu ispunjeni uslovi transporta, korištenja. Na dokumentu glavnog zdravstvenog inspektora piše da su u Trebinju koristili tehnički gas u medicinske svrhe i ugrožavali zdravlje stanovništva.“

Stanivuković ističe da ne širi paniku nego istinu. Afera „kiseonik“ je samo vrh ledenog brijega.

„Šta da kažete na diskriminaciju u kojoj su opremu koju je Savjet ministara kupio i ustupio javnim servisima BHRT-u i RTRS-u, RTRS je najveći dio prostora dao ATV-u, a ostatak čuva za televiziju UNA koja treba da se otvori. Na to oni kažu, ljudi imaju kablovsku. Nije to oprema RTRS-a. To je kupljeno novcem svih građana.“

Leutar.net "Ne možete sjesti sa Eskobarom, popiti piće i kasnije reći da niste za trgovinu psihoaktivnim supstancama" (VIDEO)

„Čovjek koji vodi BN televiziju je Srbin. Posluje više od 20 godina u Republici Srpskoj. Dodik i njegova porodica otvaraju televiziju UNA u koju ulažu 25 miliona KM i dovode sve ljude iz Hrvatske da rade. Znači gasiš jednog Srbina, da bi dao Hrvatima da rade, a pričaš kako si patriota i veliki Srbin. To je bolesno društvo. Mi se protiv toga moramo boriti“, rekao je Stanivuković.

Na sastanak kod predsjednice Republike Željke Cvijanović dan pred proteste se ne ide.

„Sa mafijašima nikakvog kontakta. Ne možete sjesti sa Eskobarom, popiti piće i kasnije reći da niste za trgovinu psihoaktivnim supstancama. Ne možete! Kuga kad naiđe ostavi nešto zdravo. Kad naiđe najezda komaraca, nešto ostane, iza SNSD-a ništa nije ostalo. Oni jedu kao gagrice, sitni crvi, pršutu iznutra. E takva je Republika Srpska, sad da narežete sve je šuplje“, tvrdi narodni poslanik Vukanović.

„Imamo namjere da ono što se desilo u Banjaluci i Bijeljini, da taj talas promjena preslikamo na cijelu Republiku Srpsku. Ako je budžet Banjaluke veći za 25 miliona od početka mog mandata, a republički je veći za 25 puta, onda dođete do računice da republički budžet možemo da povećamo za oko pola milijarde KM. Nismo mi mnogo pametni, nego smo mnogo pošteni“, naveo je gradonačelnik Banjaluke.

– Vratićemo ljudsko lice politici, tako što ćemo pravednije raspodijeliti ono što je na raspolaganju Republici Srpskoj, kazali su u emisiji „Puls“ BN TV Stanivuković i
Vukanović.

BN

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.