NATO trupe blokirale ulazak u Trebinje, građani uznemireni

Priča se priča da Rusi dolaze, a istovremeno jake snage NATO-a i EUFOR-a blokirale su magistralni put Trebinje i Nikšić u kanjonu rijeke Trebišnjice između Lastve i Gorice.

Veliki broj vojnika i vozila EUFOR-a i NATO-a blokirao je saobraćaj, kontrolišu vozila koja se puštaju naizmjenično da saobraćaju i prođu jednom trakom svakih 15 do 20 minuta.

Građani su iznenađeni i uznemireni jer ne znaju šta se događa.

Leutar.net NATO trupe blokirale ulazak u Trebinje, građani uznemireni

Nije poznato šta je razlog za akciju NATO grupa i da li se radi o vojnoj vježbi, nekim vanrednim aktivnostima ili nečemu drugom.

Prema mojim saznanjima od ljudi sa lica mjesta, grupe NATO-a i EUFOR-a obezbjeđuju pripadnici MUP-a i Policije Republike Srpske.

Građani su uzmemireni, i pitanje je zašto vlast na vrijeme nije upozorila Trebinjce i Hercegovce šta se događa? Takođe nije jasno zašto Dodik i vlast ne pošalju Žandarmeriju i Specijalnu policiju da otjeraju vojnike i trupe NATO-a sa puta, kako je to Dodik ranije obećavao da će blokirati puteve i onemogućiti NATO da stigne do Manjače i drugih dijelova Republike Srpske, da li se radi o novoj kapitulaciji režima Milorada Dodika i isticanja bijele zastave jer je car go a svi osjetimo posljedice njegovog prihvatanja ANP-a koji je primenovan u Program reformi?

VIDEO

Gotovo je, truli brod je probušen i curi na sve strane i pitanje je dana kad će se nakaradni sistem urušiti kao kula od karata.

Očekujemo da MUP Srpske i Vlada izađu u javnost i kažu šta se događa u Lastvi kod Trebinja i zašto je put blokiran!?

Nebojša Vukanović

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.