Težak život MAZALICE: „Prije 15 godina sam izabran za poslanika i od tada nemam sliku sa plaže“

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica izjavio je Srni da je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković neko ko iz dana u dan srozava ugled funkcije koju obavlja ili je obavljao, kao gradonačelnik, poslanik ili odbornik.

„Da li u prostorijama Gradske uprave ili stranačkim prostorijama, kao gradonačelnik ili poslanik, krajnje je neozbiljno i neprimjereno sa svojim saradnicima snimati video sadržaj koji smo vidjeli. Dodatno pitanje je kako saradnica iz stranke prije gradonačelničkog mandata bude primljena bez konkursa kao saradnica tokom tog mandata, ali o tom potom“, istakao je Mazalica upitan da prokomentariše video-snimak koji se pojavio u javnosti a na kojem se vidi kako njegova saradnica, zaposlena u Gradskoj upravi Banjaluka, jaše gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji joj objašnjava kako da nauči da „jaše konja“.

Mazalica je naglasio da kad političara izaberu građani, on mora da shvati da nije više nestašni dječak ili egzibicionista, već neko ko mora biti uzor drugima.

„Prije 15 godina sam prvi put izabran za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i od tada nemam sliku sa plaže, sa čašom alkohola u ruci, za stolom na kojem je poslužena hrana i slično. O različitim neprimjerenim pozama i egzibicijama da ne govorim. Oni koje izaberu građani nose dodatni teret svoje funkcije, jer postoje nepisana pravila ponašanja za sve poslovne ljude, a svakako i za političare“, konstatovao je Mazalica.

Mazalica je ocijenio da je izborom Stanivukovića za gradonačelnika, Banjaluka, nažalost, dobila rijaliti zvijezdu, a izgubila ugled koji je godinama gradila.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.