Smijeniti Zoru Vidović zbog izdaje i glasanja na sjednici UIO BiH

I dok sa jedne strane Dodik i SNSD zamajavaju narod pričama o blokadi institucija BiH zbog navodne i lažne odbrane srpskih nacionalnih interesa, sa druge strane najviši funkcioneri krišom glasaju i odlučuju u institucijama BiH.

Tako je grobar finansija Srpske Zora Vidović, juče na sjednici Upravnog odbora Uprave za indirektno oporezivanje BiH, kao ministar finansija i član Upravnog odbora UIO BiH iz Srpske, glasala za donošenje Odluke o kupovini poslovnog prostora u centru Banjaluke od Mileta Radišića, kuma Milorada Dodika, i da se za to planiraju sredstava u Budžetu Savjeta ministara BiH za narendu 2022. godinu.

Leutar.net Smijeniti Zoru Vidović zbog izdaje i glasanja na sjednici UIO BiH

Zbog toga ću, uz ZAHTJEV za smjenu potpredsjednika Narodne skupštine Denisa Šulića, koji je na Dnevnom redu Narodne skupštine Republike Srpske, tražiti i smjenu Zore Vidović zbog kršenja Odluka i zakona.

Neka se Zora Vidović, ali i Višković, Natalija Trivić i ostali ministri, dobro pripreme za narednoj sjednicu, koja počinje u utorak, i nadam se da neće po običaju uteći i ćutati, jer je to uzaludno, neće pobjeći od istine i pravde koja je spora ali dostižna.

Izvor: nebojsavukanovic.info

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.