Ovo što mi preživljavamo više nije pitanje političkog izbora, nego pitanje borbe protiv zla

Usred pandemije direktor Instituta za javno zdravstvo, dakle, jedan iz ekipe kojima su puna usta priče o mjerama, pažnji i zdravlju ošteti državu i pokrade milion maraka, tako što su medicinska odijela od 22 KM plaćana 50 KM, a maske 6,90 KM umjesto 0,36 KM.

Piše: Bojan Milićević

Nakon toga, on, koji treba da pokaže najviši moral u svemu ovome, još i pobjegne (?!) od hapšenja.

Da ludilo bude veće, njegov partijski vođa iz Ujedinjene Srpske, preletač i izdajnik Nenad Stevandić, danas u maniru najvećih junaka Domanovića, Nušića, filmova Živka Nikolića izađe i kaže:

„Ovo su uradili oni koji su protiv srpskog jedinstva.“

Gdje mi živimo, majko moja mila?

Kada ovakvi marginalci na jednoj nabavci usred krize i pandemije uzmu milion, šta li tek uzeše najveće glavešine? I ne bi se ni ovo otkrilo, da vjerovatno iza kulisa nisu neke igrice, sukobi ili ko zna šta u njihovom mulju i ludilu!

Zaista, ovo što mi preživljavamo više nije pitanje političkog izbora, simpatija i slobodne volje, nego pitanje borbe protiv zla i totalnog uništenja Republike Srpske. Svi smo odgovorni da se borimo i izborimo s ovim zlom (koliko ko može) jer ako se ovako nastavi, ova zemlja ne da nema budućnost, nego će doživjeti apsolutni kolaps i ugušiće se u dugovima!

„Dovesti ih k poznaniju prava“ jer je to zaista „ljudska dužnost najsvetija“.

„Bog je slobodu dao za čovjeka!“

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.