Stevandić: Ruku bih u vatru dao da Zeljković nema ništa s tim! Ovo je namještaljka

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske je za BUKU komentarisao akciju policije RS prilikom koje je uhapšeno nekoliko osoba zbog višemilionskog kriminala pri kupovini zaštitne opreme.

U toku je velika akcija MUP Republike Srpske u Banjaluci.Policija postupa po naredbi Republičkog javnog tužilaštva – Posebnog odjeljenja za organizovani kriminal, korupciju i najteže oblike privrednog kriminala, koje rukovodi istragom. Prema prvim informacijama petresi se obavljaju u agenciji Travel for fun, a navodno je uhapšen i vlasnik ove agencije Saša Marković. Nezvanično pretresi su i u Institutu za javno zdravstvo RS.

Pošto je direktor Instituta Branislav Zeljković, kadar Ujedinjene Srpske, pitali smo predsjednika ove stranke Stevandića kakvim informacijama on raspolaže.

Kako nam je rekao, ovo je namještaljka u kojoj neko pokušava praviti simetriju sa kriminalnim nabavkama u FBiH.

On odbacuje bilo kakvu mogućnost da je njegov kadar, direktor Instituta Zeljkovbić umješan u neke od neregularnih radnji.

„On je najbolji i najobrazovaniji kadar. Ima samo pluseve u svom radu. Dolazi iz intelektualnog i unuverzitetskog miljea i ovo mu pokušavaju namjestiti. Bilježi samo dobit sa ovom ustanovom i neko mu se sveti“, rekao je Stevandić za BUKU.

Stevandić navodi da se nije u međuvremenu čuo sa Zeljkovićem koji je juče bio izvan zemlje, ali, kako kaže, očekuje da će se vratiti kad vidi sve ovo. 

„Uvijek ću staviti ruku u vatru za ovakve ljude koji na ovako dobar način vode institucije. Ako se neko sad igra sa nama da bi pravi te simetrije tako što će napasti Zeljkoviće iza kojeg stoji mala partija, grdno se pravario“, kazao je Stevandić.

Izvor: Buka

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.