Mali Dejan (6) imao je samo jednu želju

Svi se uglavnom presijeku kada vide policajce na vratima, pitajući se šta su zgriješili ili da se ne daj bože nešto desilo. Jedan mališan je, kako saznajemo, jedva čekao da ugleda policijske službenike u uniformi na svojim vratima.

Riječ je o dječaku Dejan R. koji je iz Sremske Mitrovice, a koji nažalost boluje od cerebralne paralize. On je, kako saznajemo, imao je jednu skromnu želju, koju je njegova baka riješila da mu ispuni.

Leutar.net Mali Dejan (6) imao je samo jednu želju

Naime, kako saznajemo baka se sa ovom željom obratila policiji u Sremskoj Mitrovici.

– Policiji je objasnila da je mališan fasciniran policijom i policijskim poslom. Kao i da bi ga učinili srećnim ako postoji ikakva mogućnost da ga policajci posete kući. Tačnije zamolila je u policiji ljude da joj pomognu kako bi unuku ispunila želju – rekao je izvor Kurira upoznat sa ovim divnim i humanim potezom naših čuvara reda i mira.

Leutar.net Mali Dejan (6) imao je samo jednu želju

Naravno djeca su im oduvijek bila na prvom mjestu, te su policijski službenici iz Policijske uprave Sremska Mitrovica Stanko Antonić i Ana Marija Turudić, našli malo vremena i rado prihvatili poziv.

– Dečakovoj sreći nigde nije bilo kraja, kada je na svojim vratima ugledao omiljenu uniformu. Posetili su ga policajac i policajka, a iskoristili su priliku i da mu daju poklone. Trenutak je ovekovečen fotografijom koju je snimio policajac Milan Knežević. Na njoj se ne zna ko ima srećniji pogled da li mališan kome je ispunjena želja, ili policajci koji su možda na trenutak, u tom dečaku videli sebe i svoju želju koju su ispunili – rekao je naš sagovornik.

(Kurir.rs/J.Rafailović)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.