Stefanović: Moj odnos sa Vučićem je samo naš – moj i njegov

Ministar odbrane Srbije, Nebojša Stefanović, izjavio je danas da će kao „član vlade i prijatelj predsjednika države Aleksandra Vučića nastaviti da ga podržava“ i da daje sve od sebe da doprinese njegovoj borbi za bolju i snažniju Srbiju kao i da njihov odnos neće „uređivati ni tajkuni, ni kvazipolitičari, niti njihove novine“.

„Za razliku od Dragana Đilasa, raznih medija pod njegovom kontrolom i političko-tajkunskih elita kojima su svi koji nemaju stotine miliona evra ‘obični’, meni je svaki srpski vojnik poseban, važan i drago mi je kad imam priliku da ih vidim i razgovaram sa njima“, naveo je Stefanović, u pisanoj izjavi.

Kako je dodao, „važno mu je da imaju što bolje uslove rada, bolju opremu i naoružanje, što bolji standard i bori se svim srcem da oni i njihove porodice žive što bolje“, navodeći da „zna, naravno, baš kao i sami vojnici, da su to za Đilasa i ‘elitu’ bili i ostali problemi ‘običnih’, za njih nebitnih ljudi“.

„Vidim, takođe, da su u poslednje vreme posebno ‘zabrinuti’ za moj odnos sa Aleksandrom Vučićem, te mogu samo da im poručim da je moj odnos sa predsednikom Vučićem samo naš – moj i njegov, i svakako ga neće uređivati ni tajkuni, ni kvazipolitičari, niti njihove novine“, rekao je Stefanović.

Kako je naveo, „poštujem, već više od 20 godina, ogroman rad i energiju koju Aleksandar Vučić ulaže u borbu za bolju i snažniju Srbiju i kao član Vlade i njegov prijatelj nastaviću da ga podržavam i dajem sve od sebe da doprinesem u toj borbi“.

„Aleksandar Vučić je neko ko je učinio mnogo da Srbija danas bude neuporedivo bolje mesto za život, nego što je bila kada su o njoj odlučivali raznorazni tajkuni i predstavnici njihovih takozvanih političko-medijskih elita, koji su brinuli isključivo o svom džepu“, rekao je Stefanović, u pisanoj izjavi, koju je prenijelo ministarstvo odbrane.

DANAS

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.