Zora Vidović kupuje limuzinu od 96.000 KM

BANJALUKA – Ministarstvo finansija RS, na čijem se čelu nalazi Zora Vidović, raspisalo je tender za nabavku novog službenog automobila koji planira platiti čak 96.000 KM. Automobil mora biti metalik crne boje, proizveden ove godine, sa kožnim sjedištima i zatamnjenim zadnjim staklima.

Procijenjena vrijednost nabavke iznosi 82.000 KM bez PDV-a, a ponuđači mogu da dostave ponude do 10. septembra.

Kada su u pitanju karakteristike automobila, traži se dizel motor, sa automatskim mjenjačem i pogonom na sve točkove.

Od minimalne opreme automobil treba da ima elektronski sistem stabilnosti, grijana prednja i zadnja sjedišta, električno otvaranje i zatvaranje prtljažnika, samozatamljujuće unutrašnje ogledalo, bočne zračne jastuke i zračne zavjese naprijed i nazad, zračni jastuk za koljeno vozača.

Takođe, tenderskom dokumentacijom se traži da automobil ima i radarsko skeniranje ispred vozila, upozorenje za nadolazeću prepreku, elektro podesivu podršku za leđa kod vozačevog sjedišta, senzore za parkiranje naprijed i nazad, i zadnju kamera za parkiranje, hrom paket, pomoć pri kretanju u brdu, električnu parking kočnicu.

Nakon potpisivanja ugovora, Zora Vidović traži isporuku automobila od samo sedam dana, što je izuzetno kratak rok koji se obično postavlja da bi prednost imao već dogovoreni dobavljač koji takav automobil već ima u salonu.

Leutar.net Zora Vidović kupuje limuzinu od 96.000 KM

CAPITAL: M. Č. Lj.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.