Dodikova izdaja i kapitulacija brža od očekivane

Kapitulirao je prije nego što sam to očekivao, jer sam bio ubijeđen da će pod pritiskom javnosti pokazati malo više hrabrosti, dostojanstva i digniteta, da će se malo duže koprcati, otimati i pružiti otpor pritisku.

Ovo je na svom blogu napisao poslanik u Klubu SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović, nakon što je sinoć Milorad Dodik učestvovao u radu hitne sjednice Predsjedništva BiH i glasao na njoj.

„Nije dugo trebalo čekati da se ispuni predviđanje i očekivani potezi dezorjentisanog Milorada Dodika. Kao što sam to u više navrata najavio i predvidio, Milorad Dodik sinoć je ponovo poklekao i prekršio odluke Narodne skupštine Republike Srpske da predstavnici Republike Srpske do daljnjeg ne glasaju i ne odlučuju u institucijama Bosne i Hercegovine“, naveo je Vukanović.

On je podsjetio da je Dodik to učinio i ranije kada su na snazi bili isti zaključci…

„Svaki komentar je suvušan, a jedina prirodna i normalna reakcija je da se prekine svaki odnos sa njim i njegovim poslušnicima, jer ponižava i gazi institucije Republike Srpske i da se pokrene peticija građana za uklanjanje izdajničkog režima koji je porobio i ponižava svoj narod“, predlaže Vukanović na svom blogu.

(BN)  

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.