Više od 200 Trebinjaca traži Miloša Spaića – svaka informacija je dobrodošla

U Trebinju je u toku velika akcija potrage za nestalim dvadesettrogodišnjim Milošem Spaićem, a u više grupa raspoređeno je oko 200 pripadnika policije, službi zaštite i spasavanja, predstavnika udruženja građana i građana koji su se akciji pridružili samoinicijativno.

Načelnik Štaba za vanredne situacije Grada Trebinja Stevan Bekan rekao je za TrebinjeLive.info da su u potragu uključeni pripadnici “Ekologije i bezbjednosti”, Republičke uprave civilne zaštite, dobrovoljnih vatrogasnih društava te policije.

“Po naredbi gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića svi raspoloživi ljudski i materijalni resursi stavljeni su na raspolaganje ovoj potrazi”, naveo je Bekan.

On je kazao da će se pretraživati područje od Lastve do Necvijeća, te područje oko Strača i Golog brda.

“Osim službi zaštite i spasavanja u potragu su, između ostalih, uključeni i članovi Planinarskog društva ‘Vučji zub’, lovačkog udruženja ‘Leotar’ te brojni građani”, naveo je Bekan.

Podsjećamo, Miloš Spaić je posljednji put viđen u nedjelju ujutro i od tada mu se gubi svaki trag. Slučaj je policiji prijavljen u četvrtak oko 15.00 časova.

Porodica Spaić je zamolila sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o Milošu da to prijave najbližoj policijskoj stanici na broj 122, odnosno da kontaktiraju porodicu na jedan od brojeva telefona: +38765/926-142 ili +38766/995-284.

Mladić je visok oko od 175 do 180 cm, težine oko 75 kg, srednje građe, kratke crne kose i smeđih očiju. Na lijevoj ruci sa unutrašnje strane podlaktice ima tetovažu u obliku romba sa natpisom „earth, air, fire, water“, a od ličnih znakova ima mladež na desnom obrazu.

Leutar.net Više od 200 Trebinjaca traži Miloša Spaića – svaka informacija je dobrodošla

Nestali mladić voli prirodu i često je išao da kampuje, ali bi se, kazala je porodica, uvijek prethodno javio. To ovoga puta nije bio slučaj.

Sa Milošem je nestao i pas, žuti mješanac koji se odaziva na ime Doni, a sa sobom je ponio i narandžasti šator.

Izvor: TrebinjeLive

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.