Hercegovci masovno potpisuju peticiju o hitnoj izgradnji novog puta Foča – Tjentište

U aprilu 2018. godine je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u Trebinju najavio podršku Vlade Srbije za više projekata, između ostalog i za put Tjentište – Foča za koji je rekao da će odmah izdvojiti 5 miliona evra.

Gdje su te pare i zašto se ništa nije uradilo od strane vlasti RS?

Vučić je tada rekao da je “najznačajnija investicija rekonstrukcija puta Tjentište – Foča koju će u potpunosti finansirati Srbija.

— Mi ćemo da gradimo put Tjentište – Foča i da infrastrukturno približimo građane Srbije i Srpske.

Odmah ćemo da izdvojimo 5 miliona, a ostatak naredne dvije godine – rekao je tada predsjednik Srbije.

Razočarani građani masovno potpisuju peticiju da se javno kaže gdje je obećani novac, zašto ništa nije urađeno već tolike godine i ko je odgovoran.

Dosta je Hercegovina ćutala. Ovo je naša “žila kucavica” cijele istočne Hercegovine i Podrinja pa izgradnji novog magistralnog puta od Foče do doline heroja na Sutjesci, mora početi odmah.

Sve u svemu neko će iz vlasti Srpske morati dati konkretnije objašnjenje i Vladi Srbije, ali i građanima Hercegovine i Republike Srpske.

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

LEUTAR:NET

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.