Poslije 3 godine razmišljanja Bovan napustio trebinjski PDP

Nakon što je objavljeno da je kadar PDP-a Nebojša Bovan imenovan za vršioca dužnosti direktora Tehničke škole u Trebinju, on je zvanično podnio ostavku na sve funkcije unutar trebinjskog odbora PDP-a i iščlanio se iz ove stranke, saznaje Direkt.

Bovan je kao razloge za ovakvu odluku naveo nezadovoljstvo Opštim izborima 2018. godine, kada je bio kandidat na listi PDP-a za Parlament BiH.

Leutar.net Poslije 3 godine razmišljanja Bovan napustio trebinjski PDP

„Ovu odluku ne donosim ishitreno i brzopleto, već poslije dugo analiziranja rezultata izbora“, naveo je, između ostalog, Bovan u saopštenju.

Nebojšu Bovana predsjednik Vlade RS Radovan Višković imenovao je za v.d. direktora Tehničke škole Trebinje 1. jula ove godine, ali je on zvanično napustio PDP tek nakon što je Direkt objavio o njegovom imenovanju.

1 Komentar

  1. Ovakvih je u SDS I PDPbar pola i ako ne predju rovare iznutra tako da sa ovim ekipama PDP I SDS nemaju nikakve sanse jer uz ovakve kandidate SNSD nudi jos makarone i tariguz a oni samo kandidata. Imaju li u Pdp ikakvu selekciju kadrova ili i to morada im radi Vukan? Ovaj je vjerovatno godinama sjedio u klimatiziranoj kancelariji i kad su apetiti poceli da rastu ucjenama dosao na listu za parlament bih jer ni po cemu nije ispred Borjana i Krunica a kad je to propalo onda bolje ista nego nista

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.