Tuča Crnogoraca u hotelu Mažestik: Mandić, Knežević, Mandićev sin i biznismen Dejan Sekulić učestvovali u incidentu…

(Beta) – Crnogorski biznismen Dejan Sekulić izjavio je da mu je slomljen nos u teškom incidentu u beogradskom hotelu “Mažestik” u kom su učestvovali i lideri crnogorskog Demokratskog fronta Milan Knežević i Andrija Mandić.

Knežević i Mandić nisu se ovim povodom još izjašnjavali.

Sekulić je optužio Mandićevog sina Iliju da ga je udario šakom i dodao da je svemu prethodila žustra polemika sa Kneževićem u toku koje su u jednom trenutku nakon fizičkog kontakta završili na podu beogradskog hotela “Mažestik”.

U crnogorski parlament, na razgovore predstavnika parlamentarne većine, Milan Knežević je juče došao sa rukom u gipsu, tvrdeći da mu je tako imobilisano rame koje je iskočilo.

Nije želeo da novinarima detaljnije opisuje kako je nastala povreda, samo je konstatovao da je povređen nakon što je “sa Vladimirom Putinom igrao hokej”.

Sekulić je za crnogorske “Vijesti” rekao da Andrija Mandić i Knežević nisu sprečili napad na njega, a da je dvadesetdvogodišnjaka od njega sklonio nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Andrija Jovićević.

Sekulić je hapšen 2019. godine u istrazi poslovanja bankara sa poternice Duška Kneževića, sa kojim je bio u kumovskim odnosima.

U pritvoru je proveo punih pet meseci jer ga je SDT teretilo za zloupotrebu položaja prilikom raspolaganja novca od kredita dobijenog u Atlas banci.

Kao devetnaestogodišnjak Ilija Mandić, sin Andrije Mandića, je postao poznat javnosti kada je, pre pet godina, optužen da je šipkom napao maloletnog J.J. u Podgorici.

Izvor: Beta

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.