Zdravko Čolić objavio sliku iz djetinjstva: Pamtim kako smo se okupljali u Trebinju

Legendarni pjevač Zdravko Čolić važi za jednu od najvećih zvijezda u regiou, a poznato je da ne voli da pretjerano govori o svom privatnom životu, pa tako i na društvenim mrežama gotovo nikad ne dijeli fotografije iz svoje svakodnevnice.

Sada je na jednoj Fejsbuk stranici isplivala njegova slika iz djetinjstva, koja je nastala 1962. godine, na kojoj je Zdravko dječak, prenosi Blic.

Zdravko je inače, svojevremeno govorio da je imao srećno djetinjstvo i da ga pamti po lijepim trenucima.

– Bili smo veoma srećna porodica iako smo živjeli od jedne plate, tatine. On je radio u državnoj službi pa nismo mogli obilježavati Božić u to vrijeme na način na koji se to danas radi, ali zato uvijek smo sa radošću čekali mljekara iz sela kod kojih se praznik obilježavao sa svim običajima i koji nam je donosio uz mlijeko i božićne poklone.

Leutar.net Zdravko Čolić objavio sliku iz djetinjstva: Pamtim kako smo se okupljali u Trebinju

– Pamtim kako smo se okupljali u Trebinju kod bake i djeda dok nismo pošli u školu i kako smo dobivali poklone od rođaka, prijatelja i komsija. Drugačije je to vrijeme bilo, ljudi su bili bezbrižniji, pa samim tim i otvoreniji jedni prema drugima. Dozivali su se preko ulice na kafu ili ručak, spavali jedni kod drugih, radovali se i tugovali zajedno. To se, nažalost, danas promijenilo – pričao je pjevač.

Preuzeto sa: NAŠA HERCEGOVINA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.