Očekujem da počnu hapšenja i u Banjaluci!

Suzana Radanović, majka stradalog Davida Dragičevića, je ponovila da očekuje da se utvrdi ko su nalogodavac i izvršitelj te ko je prikrivao, kako je rekla, njegovo ubistvo.

Ovo je izjavila danas prije ulaska u Tužilaštvo Bosne i Hercegovine, gdje će dati iskaz u svojstvu svjedokinje. Došla je s Ifetom Feragetom, pravnim zastupnikom porodice Dragičević.

„Očekujem da u skorijem periodu počnu hapšenja u Banjalucite da se na kraju krajeva dođe do izvršitoca i nalogodavaca ubistva, kao i onih koji su učestvovali u zataškavanju ubistva“, kazala je Radanović.

Podsjećamo, Tužilaštvo Bosne i Hercegovine je istragu uzroka smrti Davida Dragičevića u aprilu ove godine preuzelo od Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci. Njegov nestanak je prijavljen 18. marta 2018. u Banjaluci, a tijelo je pronađeno šest dana poslije.

Od tada do danas porodica Dragičević tvrdi da je David ubijen te da institucije to prikrivaju. Nezadovoljstvo istragom su iskazivali i protestima.

U februaru 2019. Davor Dragičević, Davidov otac, je napustio Bosnu i Hercegovinu i od tada se nalazi u Beču. Po napuštanju Banjaluke izjavio je da je to učinio kako ga ne bi „likvidirali“.

(Klix)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.