„Neophodne su nam ozbiljne promjene“ Grmuša PODNIO OSTAVKU na mjesto generalnog sekretara PDP

Odbornik PDP Milko Grmuša podnio je ostavku na funkciju generalnog sekretara u ovoj stranci.

Od srca se zahvaljujem svim sjajnim ljudima, poštenim i iskrenim članovima PDP-a na odličnoj saradnji i svemu što su me naučili i političkim i životnim savjetima koje su mi dali, napisao je Grmuša na Fejsbuku.

Naveo je da je njegov politički cilj ostaje emancipovana Republika Srpska, pametna, uređena, bogata i koja BiH koristi da sebe maksimalno ojača i praktično dovede do nezavisnosti.

– Da bi se taj cilj ostvario, neophodne su nam ozbiljne promjene načina ponašanja i razmišljanja, a ne puke zamjene pretendenata na vlast.

Jednostavno, preduboki su nam problemi i previsoke nacionalne potrebe da bi nam politika bila svedena na kombinaciju radio-mileve i “ima l` tu čega da se jami”. Mislim da naša zemlja i naši ljudi zaslužuju više od foteljaških rotacija koje ne prate promjene funkcionisanja sistema.

Sve zajedno treba da nas raduje što ogroman broj naših ljudi, kako u zemlji, tako i napolju, iskreno žele da se aktiviraju i daju svoj doprinos projektu zdrave nacionalne renesanse i tako upišu i svoj potpis u slavnoj istoriji našeg naroda – saopštio je Grmuša.

Dodao je da će se i dalje truditi da djelima i ličnim primjerom, da argumente svojim stavovima.

– Rekao sam kad sam postao generalni sekretar PDP i odbornik u Skupštini Grada Banjaluka da neću te pozicije iskoristiti da se uvalim u javni sektor. Ispunio sam to obećanje, iako ste svi svjesni šta znači rad u privatnom sektoru i koliko minimum dvanaest sati rada dnevno utiče na moje najbliže. Mogao sam samo da ćutim i uvijek i svuda idem linijom manjeg otpora, da lagano čekam lagodne pozicije, ali onda ne bih bio dosljedan svojih ranijih riječi i, još gore, pridružio bih se onima koji su normalnom i poštenom svijetu ogadili politiku- izjavio je Grmuša.

“Idemo dalje”, napisao je Grmuša.

– Prioriteti ostaju isti i ko god želi da pomogne realizaciji prethodno opisane ideje Republike Srpske uvijek je dobrodošao da mi se javi i da našu zemlju pravimo boljom za našu djecu – naveo je Grmuša.

Izvor: srpskainfo.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.