NEBOJŠA VUKANOVIĆ: „Farmalend“ dokaz kako Vlada vodi računa o privredi

Poslanik u Klubu SDS u Narodnoj skupštini Nebojša Vukanović danas je tokom skupštinskog izlaganja dobio opomenu, nakon što je ukazao na propast nekada uspješne firme „Farmalend“ u Novoj Topoli u koju je vlada Republike Srpske u prethodnim godinama uložila, kako je rekao, viće od 80 miliona KM.

„Trebalo bi da danas prekinemo skupštinu i odemo u tu firmu, koja se nalazi uz auto put Banjaluka – Gradiška, pa da na licu mjesta vidite kako gradnja auto-puteva utiče na razvoj privrede, kako se vi pozivate“, kazao je Vukanović, tokom rasprave o gradnji auto-puta Banjaluka – Prijedor obraćajući se Vladi Srpske.

„To je dokaz vaše uspješne vladavine i kako gradnja auto-puta utiče na razvoj privrede“, kazao je Vukanović, navodeći da je to sada ekološka katastrofa i da se na sve strane širi zadah truleži uginulih životinja.

„To je slika vašeg rada i brige o privredi. Dovodili ste Kineze da kupe tu firmu, gdje ste uložili preko 80 miliona KM. Imate li trunku odgovornosti i da li će neko odgovarati za to“, kazao je Vukanović, koga je predsjedavajući skupštine prekinuo u izlaganju, dajući mu opomenu.

Više u video prilogu:

Kako izgleda ta nekad uspješna firma pogledajte na ovom linku

(BN)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.