Vučić poslao jasnu poruku Crnoj Gori: „Daleko vam lepa kuća“ VIDEO

Aleksandar Vučić prisustvovao je danas centralnoj manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

On se nakon završene manifestacije obratio medijima.

Vučić se osvrnuo na napade na Srbiju od strane Crne Gore (Leutar komentar: kakvih napada?)

„U poslednjih godinu i po dana čujem da se Srbija meša u nečije unutrašnje odnose. Ko smo mi da danas erbitriramo između Turske i Jermenije, mi se bavimo sobom. Mi smo na to reagovali mirno, nijednu ružnu reč nisam uputio nikome. Ono što mene zanima, a to je da našem narodu u regionu da podigne glavu, i da je to što je neko imao nameru da ih žigoše i da su namerno želeli da ostave stigmu i žig ne jednom, našem narodu. Ja znam da tu postoje neke stvari što im ja smetam“, rekao je Vučić govoreći o rezoluciji o Srebrenici u Crnoj Gori.

„Sve to što su uradili, jasno je, okrenuto je protiv vitalnih interesa Srbije. Daleko im lepa kuća, neka rade svoj posao kako god hoće. Ono što mene zanima jeste da našem narodu u regionu poručim da treba da podigne glavu, i da ih ne pogađa to što je neko imao nameru da ih žigoše“ rekao je Vučić.

On je rekao da razume svu nervozu kod bivših i sadašnjih vlastodržaca tamo, jer su, dodaje, rezultati ti koji sve govore.

„Želim im da se što pre vrate na put bolje ekonomije, da se oporave, samo ih molim da ne pričaju priče o prijateljstvu i bratstvu. Ne treba nam ništa od njih, koji su ovo uradili, bez da nekoga obaveste i da se obrate tim povodom“, zaključio je Vučić.

Izvor: B92/Tanjug

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.