Marko Šuković večeras nastupa za reprezentaciju BiH na Ekipnom prvenstvu Evrope

Atletska reprezentacija Bosne i Hercegovine učestvovaće na Ekipnom Prvenstvu Evrope – treća grupa, koje se održava 19. i 20. juna na Kipru.

Na ovogodišnjem šampionatu učestvuju zemlje: Srbija, San Marino, Moldavija, Sjeverna Makedonija, Malta, Kosovo, Luksemburd, Gruzija, Bosna i Hercegovina, Azerbejdžan, Jermenija, Andora, Albanija i Crna Gora. Ovo prvenstvo je okupilo oko 600 takmičara.

Leutar.net Marko Šuković večeras nastupa za reprezentaciju BiH na Ekipnom prvenstvu Evrope

Limasol je drugi grad po veličini i značaju na Kipru, to je najveća kiparska luka, a posljednjih decenija je postao i veoma značajno turističko odredište. Takmičenje će se održati na „Tsirio“ stadionu koji je multifunkcionalni sportski objekat. Ovo je ujedno jedino reprezentativno takmičenje u atletici gdje se sabiraju rezultati svih atletičara u svim disciplinama u obje konkurencije.

Trebinjac Marko Šuković će učestvovati u disciplini skok uvis, a njegov nastup očekujemo večeras oko 20 časova. Trener Dragan Tomić kaže za naš portal da je konkurencija veoma jaka, ali da je Marko spreman i da će dati sve od sebe.

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.