Baki Prasetu 160.000 €: Jutjuberi se bogate na glupostima

Objavljivanje video snimaka na Jutjubu je i te kako postalo isplatiivo, pa se mnogi poznati jutjubreri mogu pohvaliti velikom zaradom koju im donose njihovi kanali. Zarade su neverovatne, o čemu svedoče i brojke najpoznatijih jutjubera, među kojima je i Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, čija godišnja zarada navodno dostiže čak 162.000 evra.

Naime, sajt „Social blade“ procenio je da najveću zaradu u regionu ima definitivno Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji na mesečnom nivou samo od pregleda zarađuje 13.500 evra. Njegova godišnja zarada je mnogo veća, ide čak oko 162.000 evra, jer mu razna sponzorstva garantuju još priliva novca. Njegov video pogleda prosečno oko pola miliona ljudi.

Odmah iza njega sledi pevačica Marija Šerifović koja se može pohvaliti prosečnom zaradom na nedeljnom nivou od 12.500 evra, ali je nešto manja u odnosu na Bogdanovu jer na godišnjem nivou cifra iznosi oko 145.000 evra. Marija takođe dobija novac putem svog Jutjub kanala, navodi ovaj sajt.

Ana Lazarević je popularna jutjuberka koja na mesečnom nivou dostigne cifru od oko 10.000 evra, a na godišnjem stigne do 129.000 evra.

Tu je i Influenserka Ružu Rupić koja od ostalih kolega zarađuje nešto manje, ali je svakako vredno pomena da njena cifra na mesečnom nivou dostiže oko 1.300 evra, dok na godišnjem nivou ta cifra prelazi 16.200 evra.

Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, na mesečnom nivou zarađuje oko 8.100 evra, odnosno 97.000 evra na godišnjem nivou.

Izvor: Nova.rs

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.