Trebinje – počeo upis u školu Malac genijalac

Razmišljate o aktivnostima svoje djece za narednu školsku godinu? Mađunarodna škola Malac Genijalac nudi jedinstvene programe za razvoj kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala djece od 3 do 12 godina.

Leutar.net Trebinje - počeo upis u školu Malac genijalac

Program Numicon, sa Oxford Univerziteta, namijenjen je djeci od 3 do 5 godina. Predstavlja najbolji način sticanja prvih matematičkih vještina. Nastava se sprovodi u malim grupama,od 4 do 6 polaznika. Takvim pristupom svakom djetetu se obezbjeđuje individualan pristup i siguran uspjeh.

Leutar.net Trebinje - počeo upis u školu Malac genijalac

Numicon predstavlja odličnu bazu za naš sljedeći program, Mentalnu aritmetiku, kao i odličnu pripremu za redovnu školu. Mentalna aritmetika predstavlja tradicionalnu japansku disciplinu brzog računanja koja se postiže vizuelizacijom abakusa. Pospješuje pažnju, koncentraciju, fokus, logiku, maštu, kreativnost i samopouzdanje. Namijenjena je djeci uzrasta od 4 do 12 godina.

U toku je upis nove generacije Malaca. Nastava počinje u septembru. Svi zainteresovani roditelji mogu se javiti na ☎️ 066215966.

Leutar.net Trebinje - počeo upis u školu Malac genijalac

Leutar:Net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.