Smijenjen Vladimir Leposavić

Ministar ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimir Leposavić je smijenjen.

Glasalo je 80 poslanika – 43 za, 27 protiv i 10 uzdržanih.

Poslanik DF Slaven Radunović najavio je bojkot zbog ove odluke.

Podršku inicijativi premijera Zdravka Krivokapića dali su predstavnici opozicionih partija, kao i Građanskog pokreta URA, prenosi portal Vijesti.me.

Leutar.net Smijenjen Vladimir Leposavić

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović najavio je bojkot rad Skupštine zbog ove odluke.

„Desila se velika prevara glasača od 30. avgusta. Napravljena je neprincipijelna koaliciijna DPS-a i djelova Vlade Crne Gore i zbog toga pozivam ovog momenta sve koji su dobili glasove 30. avgusta građana Crne Gore da se oslobodino DPS-a i sa njiima ne gradimo Crnu Goru da se u najkraćem roku skupimo i donesemo odluku šta ćemo dalje jer smo svi i dalje živi i zdravi i svi smo dobili glasove građana Crne Gore koji nisu očekivali da će DPS smjennivati naše ministre.

Do tada dok se ne govorimo o tome nećemo ulaziti više u plenum. Ako imate bilo ko ovdje novu većinu samo izvolite sa njima. Ko oće sa Frontom može sa nama da se dogovori o svemu. Ovo isto važi i za parlament i za rukovodstvo parlamenta u slučaju da se oglušite o ovo što vam govorimo. Sada resetujemo stanje na nulu i tražimo novi dogovo. Pozdravljamo vas i neka vam je srećan DPS“, rekao je Radunović.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.