Kako je Stanivuković govorio o „Bjelicama, Cickima…“

Kako je Draško Stanivuković od poslanika koji je prozivao načelnika Sokoca Milovana Bjelicu i strastveno obećavao da će se do kraja boriti protiv takvih, postao gradonačelnik čiji je prijatelj i partner isti taj Bjelica.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković posjetio je prije nekoliko dana Sokolac, gdje je razgovarao sa načelnikom te opštine Milovanom Bjelicom o, kako kaže, mnogim važnim temama i projektima.

Neizostavna tema, kako je naveo, bili su procesi promjena koji su, prema njegovim riječima – „započeli pobjedom u Banjoj Luci i koje širimo cijelom Republikom“. Stanivuković je zahvalio Bjelici i njegovom timu na gostoprimstvu i prijatnom razgovoru.

Leutar.net Kako je Stanivuković govorio o "Bjelicama, Cickima..."

Srdačan susret dvojice političara koji se činio nemoguć. Bar kada pogledamo šta je Stanivuković govorio o Bjelici, te kako je obećavao da će se obračunati sa političarima kao što je on.

A kako je to gradonačelnik Banjaluke dok je bio poslanik u Narodnoj skupštini pričao da mu Bjelica zabija nož u leđa, da mu se gadi i da će se otarasiti takvih licemjera pogledajte u videu.

Kao što vidimo, Stanivuković je prije samo godinu dana poručio da će se do kraja boriti protiv ljudi kao što je Milovan Cicko Bjelica. Ipak, danas druga priča. Zagrljaji, rukovanja i srdačan razgovor.

Sastanak Stanivukovića sa Bjelicom prokomentarisao je i poslanik Nebojša Vukanović koji je, kako kaže, ostao iznenađen informacijom da o sastanku u Sokocu.  

„Ne želim se miješati drugima u odluke i posao, ali nikad se ne bih sastao sa Cickom Bjelicom, niti bih sa njim razmjenjivao bilo kakve poklone, iskustva niti imao bilo kakvu saradnju, jer nema suštinske razlike u načinu upravljanja između njega i Dodika i njegovih satrapa“, rekao je Vukanović i dodao:

„Cicko je tipičan predstavnik retrogradnih struktura iz prošlosti koje decenijama sputavaju bilo kakav razvoj i napredak, i čija diploma nije ništa bolja i validnija od one Londonskog đaka Petra dr Đokića. Vrijeme će pokazati, ali sam siguran da je Cicko samo još jedan u nizu Dodikovih igrača i trojanaca u opoziciji, ucijenjen i korumpiran, uvijek spreman na RTRS-u i ATV-u da zabije nož u leđa, napadne iskrene opozicionare i protivnike režima kad to Dodik i njegove sluge zatraže“, smatra Vukanović.

Milovan Matić / BUKA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.