SRPSKI KAMIONDŽIJA ULJEPŠAVAO ŽENE U BEČU: Trebao mu novac pa počeo da radi estetske zahvate!

BEČ – Srpski državljanin koji je u Beču nudio usluge estetske medicine osuđen je na obeštećenje, jer je nanio veliku bol svojim pacijentima.

Srbin, koji živi u Beču, preko društvenih mreža nudio je mladim ženama estetske zahvate po niskim cijenama. U posebno iznamljenom stanu, on je „uljepšavao“ brojne klijentkinje, a među njima jednu Bečlijku, koja je 28 .aprila došla da bi izvršila lifting obrva.

Nakon zahvata, njena rana se zapalila i morala je sa velikim bolovima u bolnicu. Zbog toga je podnijela prijavu protiv navodnog ljekara, a državno tužilaštvo podiglo je optužnicu zbog nanošenja teških tjelesnih povreda i lažnog predstavljanja kao ljekara.

Pred sudom, Srbin je rekao da je najmanje 30 žena „uljepšao“ i da nikada nije tvrdio da je ljekar.

Njegov advokat je naveo da su klijentkinje željele svjesno da zaobiđu obavezni psihotest za estetske zahvate.Tehniku i medicinske zahvate on je, kaže, naučio u Rusiji i tamo često uspješno sprovodio.

„Bio mi je potreban novac, pa sam počeo u Beču da radim. To je bila ogromna greška“, rekao je Srbin, koji je prihvatio da plati 5.700 evra obeštećenja ženi koja ga tužila, kao i 3.000 evra kazne.

Upitan kako će tu svotu platiti u roku od tri meseca, Srbin je sudiji kazao da će ponovo raditi kao vozač kamiona.

 Kurir.rs/Tanjug

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.