U JZU BOLNICA „SRBIJA“ PO PRVI PUT URAĐENE TRI GINEKOLOŠKE LAPAROSKOPSKE OPERACIJE

Riječ je o vrlo značajnoj operaciji, kojom se znatno povećava šansa za ostvarivanjem trudnoće.

Operativne zahvate uradili su specijalista ginekologije i akušerstva doc. dr Milan Dokić sa Kliničkog centra Srbije i dr naše ustanove specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista za sterilitet i fertilitet Danijela Petrović Popadić.

Sve tri pacijentice imaju istu dijagnozu, radi se o primarnom sterilitetu i inferilitetu, gdje nikad nisu uspjele ostvariti trudnoću uprkos pokušajima i ispitivanjima u više navrata.

„Ovo je veliki korak za pacijentice koje su u problemu i suočavaju se sa sterilitetom, ali i za našu ustanovu. Meni je cilj da ženama, ali i neplodnom paru objasnimo šta je razlog njihove neplodnosti i zbog čega ne mogu da ostvare trudnoću“, poručila je dr Petrović Popadić.

Leutar.net U JZU BOLNICA "SRBIJA" PO PRVI PUT URAĐENE TRI GINEKOLOŠKE LAPAROSKOPSKE OPERACIJE

Napomenula je da je za Bolnicu „Srbija“ i odjeljenje ginekologije, napravljen veliki pomak dolaskom doc. dr Milana Dokića , kojem se zahvalila za saradnju.

„Na zadovoljstvo svih pacijenata Bolnice „Srbija“ i stanovnika Sarajevsko-Romanijske regije, nastavićemo da širimo nivo zdravstvenih usluga koje naša ustanova pruža pacijentima. U narednom periodu sarađivaćemo sa doc. dr Dokićem, sve dok dr Petrović-Popadić samostalno ne počne pružati ovaj vid usluge. Cilj nam je kontinuirano unapređenje ustanove i edukacija naših kadrova za pružanje istih“, istakao je direktor JZU Bolnica „Srbija“ Nebojša Šešlija.

JZU Bolnica „Srbija“

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.