Šapić izabran za potpredsednika SNS

Aleksandar Šapić, lider Srpskog patriotskog saveza, izabran je na današnjem Glavnom odboru SNS za potpredsednika te stranke.

Tu vest je javnosti preneo Miloš Vučević, gradondačelnik Novog Sada i jedan od potpredsednika SNS.

„SNS je time dobio novu snagu i energiju i pokazala širinu i odgovornost sa ovim odlukama, kao i da SNS nema problem da prihvati sve koji žele da se uključe u tim koji treba da osnaži i povede Srbiju u pravcu napretka, ekonomskog i svakog drugog“, rekao je Vučević novinarima.

Izrazio je uverenje da će građanima moći da pokažu zašto su doneli odluku o ujedinjenju SNS i SPAS i kakav će kvalitet doneti.

„Šapić i ja se znamo iz nekog ranijeg perioda i srećan sam što je danas sa nama. Želim dobrodošlicu njemu i njegovim kolegama, i čestitam na izboru za potpredsednika GO SNS“, rekao je Vučević.

Podsećamo, prethodno je na predsedništvu stranke Nebojša Stefanović ponudio ostavku predsedniku Aleksandru Vučiću.

Na Glavnom odboru koji je usledio, SPAS i SNS su se zvanično ujedinili, odnosno – SPAS je ugašen i pridodat naprednjacima.

Pred izbore 2018. godine tadašnji predsednik opštine Novi Beograd samouvereno je u nedeljniku „Vreme“ poručio da „ne postoji ni jedan posto šanse da sa SNS može da napravi bilo kakav dogovor oko zajedničkog upravljanja Beogradom“. Kako bi dodatno istakao svoju poentu, slikovito je kazao „mogu da budem Sveti Petar, ne gradonačelnik, tu dogovora više nema“.

Danas se, izgleda, Sveti Petar javio i kroz lidera SPAS-a poručio: Raspoložen sam za ujedinjenje sa Srpskom naprednom strankom!

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.