U Trebinju uhapšen narodni poslanik Nebojša Vukanović

Kako nezvanično saznajemo, u Trebinju je uhapšen narodni poslanik Nebojša Vukanović. Kako se vidi na fotografijama, vezan je lisicama sa rukama na leđima. Još uvijek nema zvaničnih saopštenja od strane policije niti bilo koje političke stranke.

Napomenućemo da je Nebojša Vukanović jutros boravio ispred Palate pravde u Trebinju, gdje je više sudija kasnilo na posao.

Mediji prenose da je Vukanović uhapšen ispred bašte hotel “Platani” u centru Trebinja, kada je telefonom snimao predsjednike Osnovnog i Okružnog suda Milana Bosića i Bojana Stevića.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje su Vukanoviću stavili lisice na ruke, te ga u policijskom vozilu sproveli u zgradu policije Trebinje, gdje se trenutno nalazi.

Novi video privođenja:

Leutar.net

3 KOmentara

  1. Само да знате,направили сте велику грешку! Народ је уз истину,Вукана!!

  2. Što nam hapsite narodnog poslanika?Ko će nam braniti pravdu i sav pošteni narod.Neko mora da stane u kraj nepravdi i nemoralu.Njemu je narod dao svoje povjverenje.Odmah ga pustite uz obavezno izvinjenje i novčano obeštećenje.On nije za narodnog poslanika već za predsjednika ovog entiteta ili države BiH.Red i pravda mora biti u prvom planu,a ne nacionaliztmi,kriminal i nemoral.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.