Umjesto na Manjaču Dodik u Gacku i Nevesinju sa sinom

Iako je tražio sastanak sa američkim generalom na Manjači, predsjedavajući Predsjendištva BiH Milorad Dodik se našao u Gacku, gdje je razgovarao rukovodstvom opština Gacko i Nevesinje. Na tim sastancima bio i Dodikov sin Igor.

Kako prenosi Radio Gacko, radni sastanak Dodika iza zatvorenih vrata održan je u kabinetu načelnika opštine Ognjena Milinkovića,

Ovo je inače prva zvanična posjeta Dodika opštini, koju je ranije zaobilazio jer je u njoj bila vlast SDS-a sve do ovih lokalnih izbora. Sada je u prosotrijama opštine održao sastanak, kako prenose lokalni mediji sa opštinskim rukovodstvo i predstavnicima RiTE Gacko.

U izjavi za medije Dodik je najavio finansijku podršku kabineta Predsjedništva BiH i Vlada RS u realizaciji brojnih infrastrukturnih projekata na području opštine Gacko.

Kako je naglasio neophodno je sačiniti kompletan projekat vodovoda i kanalizacije za koji bi Vlada RS izdvojila značajna finansijska sredstva. Kao jedan od prioritetnih zadataka načelnika opštine Gacko u narednom periodu je broj radnika u opštinskoj administraciji svesti na održivi nivo budući da, kako je istakao, polovina godišnjeg budžeta ide na plate zaposlenih.

Načelnik opštine Gacko Ognjen Milinković (SNSD) je izrazio zadovoljstvo posjetom srpskog člana Predsedništva BiH i obećanjima finansijske  podrške u realizaciji kapitalnih projekata kao što su – uteđenje gradskog  trga, izgradnja zgrade za mlade bračne parove, izmještanje gradske pijace, izgradnja obilaznice oko Gacka i završetak već započetih projekata Sportske dvorane i rješavanje pitanja vodosnabdijevanja.

Na ovom sastanku je sa Dodikom bio i njegov sin Igor, koji je bio i na sastanku u Nevesinju, gdje je bio takođe sastanak sa rukovodstvom opštine, odnosno SNSD-a, kao što se vidi i na slici. 

Nije poznato u kome svojstvu je na ovim sastancima u Gacku i Nevesinju bio i Dodikov sin Igor, ako se radi o zvaničnoj posjeti predsjedavajućeg Predsjendištva BiH opštinama Gacko i Nevesinje.

(BN Foto: Radio Gacko) 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.