Šta je Draško Stanivuković rekao o Nebojši Vukanoviću?

Draško Stanivuković je bio gost u BUKA studiju gdje je na pitanje urednika BUKE Elvira Padalovića da li je Vukanović i dalje njegov saborac, prijatelj, drug te kako ocjenjuje Vukanovićeve kritike od prije nekoliko dana, odgovorio:

„Ja, kada bih sudio o Nebojši prema jednoj izjavi o meni, ili po pet izjava, ja ne bih bi čovjek. On će za mene uvijek biti prijatelj i saborac, šta god on pod emocijama, mislio o meni. Takvo isto mišljenje imam i o Jeleni, Ljubiši Kruniću, Staniću. Izazovno je sve ovo. Jedno je to gledati sa malih ekrana, a drugo je sve to proživljavati i živjeti. Život Republike Srpske i normalnog suživota u Bosni i Hercegovini, jedne strastvene borbe za ideale, živi Nebojša Vukanović. To je čovjek idealista, utopista. Čovjek od principa. Dugo godina u borbi, na trenutke pomalo izmoren i umoran. Nekad čovjek izgubi živce. I onda kada od nekog od koga očekujete najviše, a od mene se očekuje najviše, onda tako odreaguje. Ja smatram da nam treba mudrosti, strpljenja i trpljenja i da neke stvari treba da ostavimo za sebe. Ja to tako vidim. Čekam priliku da nas dvojica porazgovaramo, nisam htio da neke stvari, dok su vruće. Porazgovaraćemo, dok prođu strasti. Žao mi je što je to tako ispalo, ne smatram to ništa tragično. On je samo iskreno rekao ono šta misli. Popravićemo to“, rekao je gradonačelnik Banjaluke u studiju BUKE.

Podsjetimo, Nebojša Vukanović, narodni poslanik u Skupštini RS napisao je da je pomno pratio obilježavanje Dana grada Banjaluka i njegov prvi utisak je da je gradonačelnik, slučajno ili namjerno, zaboravio i zapostavio svoje saradnike i saborce sa kojima se godinama borio.

Prvo je zbog toga reagovao na svom blogu objavivši tekst u kojem kritikuje Stanivukovića, a zatim i video gdje je bio mnogo oštriji i otvoreniji.

Elvir Padalović – BUKA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.