Zaplijenjen telefon sa slikama nagih ćerki Palminih saradnika

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je danas da policija ima telefon sa fotografijama i snimcima nagih ćerki najbližih saradnika lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. Ovaj telefon je, kako je istakla, zaplenjen 21. juna prošle godine kod jednog od Markovićevih saradnika.

„Dragan Marković je lice na položaju i za ovo krivično delo zaprećena je isključivo zatvorska kazna. Zato tražimo da se postupi po krivičnoj prijavi jednog od lica koje je podneta u ponedeljak i da privedu Palmu“, rekla je Tepić.

Zatim je otkrila nove informacije u vezi ovog slučaja.

„Želim sa ovog mesta da pitam da li su Tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona najbližeg Palminog saradnika, koji je zaplemljen pre nekog vremena. On je u posedu policije. U tom telefonu nalaze se fotografije i snimci nagih maloletnih ćerki Palminih najbližih saradnika, koji su na najvišim funkcijama u Jagodini. Zašto se ovo krije, zašto se zataškava i ko to čini, jer je telefon zaplenjen na izborni dan 21. juna prošle godine. Da li se ovim dokazima neko ucenjuje, da li se trguje informacijama, da li se preti i ko koga štiti. Ovo je jedna od najskandaloznijih informacija“, otkrila je Tepić.

Na tim fotografijama i snimcima su, svakako, kompromitujući sadržaji rekla je Tepić i dodala:

„Meni je veoma značajno da kažem da su se ljudi iz Palminog okruženja ohrabrili da doprinesu ovome. Čak i ako neke od njih grize savest i smatraju se saučesnicima“.

Ona je pitala i da li je policija pozvala profesora Veraldija, bivšeg italijanskog konzula, da da svoj iskaz.

„Jer je moja koleginica Sanda Rašković Ivić vrlo precizno opisala o ovim okolnostima i onome što je profesor rekao. Palma je rekao da je Ivić lagala, a da je profesor Veraldi sve demantovao. To je laž. On je u svom pismu samo rekao da se ne seća baš dobro i da ne bi voleo da bude upleten u ovu aferu. Nijednom rečju nije demantovao ono što je gospođa Ivić rekla“, rekla je Tepić.

https://www.facebook.com/nova.rs.officialpage/videos/382392783010293/

Izvor: Nova.rs

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.