PODJELA “PONOSNIH KARTICA” U LJUBINJU: Karticu dobila i Dušica Makera, majka 6 dječaka

Načelnik opštine Ljubinje, Stevo Drapić, u prisustvu direktora Fondacije “Za porodicu” doc. dr Dragana Dakića, izvršio je podijelu prvih pet ponosnih kartica za majke odnosno višečlane porodice iz Ljubinja koje su se prijavile na javni poziv koji je Opština Ljubinje objavila u prethodnom mjesecu.

Načelnik Drapić je izrazio zadovoljstvo zbog inicijative Fondacije “Za porodicu” i dodao da on, kao ni lokalna samouprava, uopšte nisu imali dileme da li učestvovati u ovom projektu ili ne.

“Znam da je ovo tek početak projekta i da sigurno još uvijek ima određenih problema u samom funkcionisanju, ali ne sumnjam da je ovaj projekat od značaja za sve nas i da će on uskoro postati i od nacionalne važnosti. Nema važnije stvari od porodice i stimulisanje nataliteta a ako tome još dodate i jačanje privredne aktivnosti i promociju privrednih subjekata iz Ljubinja, onda je značaj još veći i dileme nema” – rekao je Drapić

Karticu je dobila i Dušica Makera, majka šestoro maloljetne djece – šest sinova, koja se saglasila sa ostalim, danas prisutnim majkama, da je ovaj projekat i svaka druga pomoć u podsticanju nataliteta i podršci višečlanim porodicama dobro došla.

Leutar.net PODJELA “PONOSNIH KARTICA” U LJUBINJU: Karticu dobila i Dušica Makera, majka 6 dječaka


Direktor Fondacije “Za porodicu” Dragan Dakić pohvalio je angažman Opštine Ljubinje u ovome projektu, ne samo na području opštine Ljubinje nego i u susjednim hercegovačkim opštinama i zbog čega je danas uručio zahvalnicu načelniku opštine Stevu Drapiću i njegovom zamjeniku Vitomiru Vojčiću.

” Meni je zadovoljstvo istaći da danas imamo četiri privredna subjekta iz Ljubinja koji su ušli u projekat i daju popuste za sve nosioce ponosnih kartica iz cijele Republike Srpske. Pored “Koka produkta”, “Ljbilja” i “Farmavita”, mi danas potpisujemo ugovor i sa restoranom “Zvijezda” i nadamo se da će se što više privrednika i individualnih proizvođača ukuljčiti i da će tako i upotrebna vrijednost ovih kartica biti veća” – rekao je Dakić

Podjela ponosnih kartica nastaviće se i narednih dana u kancelariji Opštinske uprave. Kontakt osoba za podijelu je Petar Novokmet.

Izvor: Opština Ljubinje

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.