Ronaldu drago zbog uspjeha s trakom, poslao potpisan dres za Gavrila

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres Juventusa, a kompanija Mozzart odmah ga je stavila na aukciju od koje će cijeli prihod ići za liječenje malog Gavrila Đurđevića.

Kako se navodi u saopštenju, početna cijena dresa je milion dinara.

Gavrilo Đurđević ima osam mjeseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za liječenje.

Kompanija Mozzart je zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faiiju Ramadaniju uspjela da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akciji.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj „traka“ imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra. Bilo mu je drago da je od tog cijelog događaja na kraju ispalo nešto veoma lijepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres: „Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!

Kristijano je u revoltu bacio svoje kapitensko obilježje poslije poništenog gola na meču Srbija – Portugal, ali se niko neće sjećati rezultata 2:2, ni uklizavanja Mitrovića, ni bijesa Ronalda.

Pamtiće se samo udarna priča iz svjetskih medija – da je jedan vatrogasac uzeo traku i iskoristio je za pomoć osmomjesečnoj bebi. Đorđe Vukićević je s organizacijom „Zajedno za život“ Jovana Simića digao cijelu Srbiju na noge tom aukcijom, a Mozzart se nije zaustavio na kupovini trake i donaciji od 7,5 miliona dinara.

Glavni cilj je bio da se probudi društveno odgovorna svijest i kod drugih pojedinaca, firmi, organizacija, a licitacije su se nastavile – Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov prezimenjak Aleksandar takođe dres Srbije…

Izvor: Tanjug

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.