Danas dodjela priznanja Ifetu Feragetu za izuzetan doprinos u oblasti pravosuđa

Danas će biti dodijeljena Plaketa Kantona Sarajevo advokatu Ifetu Feragetu, kao priznanje za izuzetan doprinos bosanskohercegovačkom društvu u oblasti pravosuđa, za iskazanu odgovornost i nesebično zalaganje u borbi za istinu i pravdu.

Povodom obilježavanja dana Kantona Sarajevo danas će se održati Svečana sjednica Skupštine Kantona Sarajevo. Tim povodom biće dodijeljena i priznanja.

Danas će biti dodijeljena Plaketa Kantona Sarajevo advokatu Ifetu Feragetu, kao priznanje za izuzetan doprinos bosanskohercegovačkom društvu u oblasti pravosuđa, za iskazanu odgovornost i nesebično zalaganje u borbi za istinu i pravdu, te očuvanje pravnih i moralnih principa.

„Biće mi izuzetna čast da sutra, zajedno sa svojim saborcima Sofija Sofokle Grmusa i Nina Merlina Ivic, a u ime Pravde za Davida, na poziv Ifeta Ferageta, budemo dio svečane sjednice Skupštine kantona Sarajevo na kojoj će advokatu Čovjeku Ifetu Feragetu biti dodijeljena plaketa kao priznanje za izuzetan doprinos bosanskohercegovačkom društvu u oblasti pravosuđa, za iskazanu odgovornost i nesebično zalaganje u borbi za istinu i pravdu, te očuvanje pravnih i moralnih principa. Nažalost, zbog epidemije nije moguće prisustvo većeg broja osoba Biće dostupan link za online praćenje. Ponosni na Ifeta“, napisao je Ozren Perduv na svom Facebook profilu.

Sarajevski advokat Ifet Feraget, u javnosti je poznat kao pravni zastupnik porodica Memić i Dragičević.

/BUKA/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.