„Goci Bend“ uzvraća udarac antivakserima! (VIDEO)

Uticajni regionalni muzički sastav iz Foče, „Goci Bend“, odlučio je da se vrlo direktno stavi na stranu onih koji žele da se vakcinišu nekom od antikovid vakcina.

Njihov posljednji mega-hit „VAKCINA 1“ za lajtmotiv svojih protestnih okupljanja uzeli su brojni antivakseri iz regiona, uključujući i beogradske studente medicine. Presudnu ulogu odigrao je stih „Neće Gara da primi vakcinu, ona bocu prima na Soskocu“.

Uvidjevši, vjerovatno, da je taj dvosmisleni stih izazvao pogrešnu i pomalo društveno i zdravstveno neodgovornu reakciju, Goci Bend je odlučio da napravi novi mega-hit „VAKCINA 2“ u kome dominira refren „Nemoj više da me zoveš, poruke da pišeš, javi mi se, zlato moje, kad se vakcinišeš“.

Svjetska zdravstvena organizacija, Bil Gejts (Gejc?), zajedno sa domaćim promoterima antikovid vakcina, zadovoljno trljaju ruke i nadaju se da će ljudi na Balkanu napokon shvatiti važnost vakcinacije. Smatraju da su napravili grešku zato što na početku kampanje nisu angažovali neki etno-jazz-turbo bend, koji je uticajan u regionu.

Leutar:Net

(tekst je šaljivog karaktera)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.