Bil i Melinda Gejts se razvode nakon 27 godina braka

-Washington, District of Columbia - 11/22/16-President Barack Obama Honors 21 Americans With Presidential Medal Of Freedom -PICTURED: Bill Gates and Melinda Gates -, Image: 306575882, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images

Bil i Melinda Gejts najavljuju razvod nakon 27 godina braka, prenosi BBC.

Kako piše BBC, bračni par Gejts “više ne veruje da može zajedno da napreduje kao par”.

“Nakon mnogo razmišljanja i puno rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo svoj brak“, napisao je par na Tviteru.

“Tokom 27 godina smo podigli troje predivne dece i izgradili smo fondaciju koja ljudima širom sveta omogućuva da vode zdrave i produktivne živote. Nastavljamo da delimo delimo veru u tu misiju i zajedno ćemo raditi u fondaciji, ali više ne verujemo da možemo zajedno rasti kao par u ovim fazama našeg života”, dodaje se u zajedničkom saopštenju Melinde i Bila Gejtsa.

Bil i Melinda su se upoznali krajem osamdesetih godina kada se Melinda pridružila Bilovoj firmi Majkorosoft. Roditelji su troje dece.

Zajednički vode fondaciju “Bil i Melnda Gejts”. Osnovali su je 2000. godine, a do danas se smatra najvećom privatnom fondacijom na svetu.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.