Dževad Galijašević tvrdi: Stanivuković je kriv za londonski kredit od 300 mil. maraka

Bubica na reveru gradonačelnika Draška Stanivukovića u vrijeme razgovora vrha Republike Srpske sa Aleksandrom Vučićem je doprinijelo da se Srpska zaduži na Londonskoj berzi – ocijenio je za TV Hepi ekspert za šuplju Dževad Galijašević.U nastavku emisije obrazložio je to svoje uvjerenje i iznio više upozorenja:

„Partija demokratskog progresa je britanska stranka. Njan osnivač i počasni predsjednik, Mladen Ivanić, učenik je iz Glazgova i sve svoje saradnike je usmjerio prema Londonu – pa je u Londonu, neposredno pred dobijanje kredita, bio 15-20 dana, i sam Draško Stanivuković, kaže samoprozvani stručnjak Galijašević.

Naravno da je Stanivuković znao šta radi kada je išao po kredit. Cilj je bio perfidan. Ideja da se pojavi 300.000.000 Evra na Instagramu, kako neki govore, nije ključni cilj.

Кljučno je pitanje: sa kim važni ljudi, regionalni lideri – lideri BiH i Srbije, razgovaraju u neformalnom razgovoru kada sređuju dobijanje kredita! U tom cilju, on je sam usmjerio razgovore i sam sredio kredit, zaključuje Galijašević uz konstataciju da je Stanivuković britanski agent.

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.