Pornhab otvorio kategoriju „Spotovi Vlade RS“

Popularni sajt za odrasle Pornhab lansirao je danas novu kategoriju pod nazivom ‘Spotovi Vlade Republike Srpske’.

Pornhab se odlučio na ovaj potez nakon što je posljednjih dana veliki broj korisnika na njihovom sajtu pretraživao pojmove kao što su “vratićeš mi sa VEEELIKOM kamatom”, “daću malo i vojnicima”, “siroti penzioneri, dobro će im doći” i “bogati bez porijekla”.

– Uvek se trudimo da zadovoljimo interesovanja i želje naših korisnika, sve dok to ne ugrožava nikoga. Moramo priznati da su interesovanja ovih korisnika prilično egzotična, ali ko smo mi da sudimo?

Umjesto toga, otvorili smo potpuno novu kategoriju u kojoj će se nalaziti spotovi Vlade RS-a o vraćanju sa VEEELIKOM kamatom. Nismo čuli za ovu produkciju do sada, ali čini nam se da je u pitanju mlada i vrlo perspektivna produkcija iz Istočne Evrope – naveli su iz Pornhaba.

Prema njihovim riječima, koncept sadržaja Vlade Republike Srpske ih je prilično iznenadio.

– U dosadašnjoj istoriji Pornhaba vidjeli smo zaista svašta, ali scena sa ministrima u glavnoj ulozi? Ma daaaaj! Predsjednik vlade ne diše mjesec dana? Ludilo! Prvo smo bili zatečeni, ali sada nam je drago što vidimo da se granice seksualnosti pomeraju i da ljudi i dalje istražuju – stoji u saopštenju koje je Pornhab objavio u svojoj blog sekciji.

Iz ovog servisa su na kraju poručili da jedva čekaju novi video iz PKS produkcije i pitaju se da li će to biti devojke koje se maze sa kombajnom, seksi momak koji liže budak ili par koji se u krevetu zabavlja sa stabljikama paškanata.

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Leutar.net (adapracija teksta sa Njuz.neta)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.