MUP Srpske postao političko oružje protiv opozicije

Pozivam Ministarstvo unutrašnjih poslova da prestane biti političko oružje u borbi protiv opozcije u Republici Srpskoj, rekao je odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić.

Begić je reagovao zbog poziva na saslušanje građana Banjaluke, ali i gradonačelnika Stanivukovića zbog protesta ugostitelja.

“Kod nas se dešava da vrhovni komadant svih republičkih štabova , 42 štaba u Srpskoj i 3 u Federaciji naređuje ministru zdravlja da skine masku i ovaj to i učini. Što se onda čudimo kada imamo situacije u kojima ministar krši mjere, Staša Košarac, da ne kažem i druge kvalifikacije o njemu za koje ga tereti sopstvena supruga, da imate situacije da pozivamo policiju zbog kršenja mjera i oni ne izlaze na teren, a onda komadant svih štabova šalje policiju da ispituje gradonačelnika najvećeg grada zbog toga što su mu građani došli pred gradsku upravu i jer je izašao pred njih”, kaže Begić.

Leutar.net MUP Srpske postao političko oružje protiv opozicije

Begić dodaje da je i on sam izašao pred građane Banjaluke koji su došli pred Skupštinu u toku zasjedanja.

“Zašto predsjednica Republike ne smije izaći pred građane, zašto komadant svih štabova nije izašao pred građane, već kao pijan navalio na nekakvu priču o ,,bubici”, platio bilborde za tu glupost i sada šalje policiju da ispituje građane. Mogu mu se samo zahvaliti jer radi više za opoziciju od nas samih”, zaključio je Begić.

(mojabanjaluka.info)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.