Tamara je Vuka upoznala na poslu, ovo je njihova priča

Tamara Grujić i Vuk Đoković ulepšali su živote mnogim porodicama širom Srbije, a njihove pre skoro dve godine ćerka Lenka. Posle višegodišnje borbe da postanu roditelji, Tamarin i Vukov život postao je bogatiji za jednu lepoticu koja je centar sveta ovo dvoje humanih ljudi.

Njih dvoje su se i upoznali zahvaljujući jednom televizijskom projektu, na kome je ona bila zadužena za kasting, a on radio kao menadžer za lokacije. Brzo su se prepoznali, sprijateljili i zaljubili.Leutar.net Tamara je Vuka upoznala na poslu, ovo je njihova priča– Vuk je otišao iz te producentske kuće, ali smo shvatili da smo super drugari, kao i da odlično funkcionišemo zajedno, pa smo ubrzo počeli i da živimo zajedno. Venčali smo se posle godinu i po zabavljanja na proputovanju kroz Španiju, pošto nismo mogli da se dogovorimo koliko će ko zvanica pozvati na svadbu. Vuk je želeo dvadeset, a ja dvesta. Kako kompromisa nije bilo, odlučili smo da se obavežemo na večnu ljubav na Gibraltaru. Bilo je to nezaboravno iskustvo – ispričala je ranije Tamara za Gloriju, i dodala da se njih dvoje odlično razumeju od prvog dana.

Leutar.net Tamara je Vuka upoznala na poslu, ovo je njihova priča

Ja sam plahovita, a on smiren tip Jedno drugom su velika podrška, ali znaju i da međusobno izmame osmeh, pa se tako Tamara prisetila kakav joj je nadimak dao suprug na početku zabavljanja.

– Prozvao me je Žule. Menja mi nadimak u zavisnosti od situacije: ako me doziva, onda sam Žule, ako sam mu posebno draga, onda sam Žulence ili Žukica, a ako je ljut na mene, onda sam Žukac. To je njegovim prijateljima toliko ušlo u uvo, da me sada i oni zovu Žule. Mi smo, u stvari, kompanjerosi, Žule i Vule. Prijatelji iz teretane me zovu Grujan, zbog prezimena, ali i zbog Crnog Gruje, koji je uvek izvlačio deblji kraj u svojim dogodovštinama. Moja nevolja je što se ugojim na terenu, pa onda “stradam” na vežbama, u pauzi snimanja – govorila je kroz osmeh za Hello ranije Tamara, kojoj je drago što na terenu radi sa svojim izabranikom.

Leutar.net Tamara je Vuka upoznala na poslu, ovo je njihova priča

kuir.rs Foto: printscreen

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.