Političar tokom video-sastanka pipao asistentkinju

Skandal trese Azerbejdžan – „jednom nogom u grobu“ političar Husejnbala Mirelemovun (75) uhvaćen je u kadru video-sastanka kako se opušteno okreće ka sekretarici u kabinetu, posmatra joj zadnjicu, a onda kreće da pipa po njoj, prenosi portal Objektiv. Ona se nije baš nešto bunila.

Snimak koji je zgrozio Azerbejdžance je utoliko gori što se radi o djevojci koja je prijateljica njegove supruge i koju je ona tu zaposlila.

Na snimku se vidi kako se žena poslije milovanja zadnjice smješka Husejnbali, a onda se okreće ka laptopu i, zaključujući da se sve vidjelo, užurbano i sa grčem na licu pomjera iz kadra.

Husejnbala je prvo izjavio da je snimak čista laž odnosno montaža, a onda se predomislio, pa je u poručio da su se samo malo šalili, kao i da „nije lud“ da vara suprugu s njenom prijateljicom, a naročito ne pred kamerama.

Husejnbala Mirelemovun se vladajućoj stranci Novog Azerbejdžana pridružio još davne 1992. godine, a od 2008. obavlja i dužnost predsjednika stranke za okrug Katai.

U više navrata je bio izabran u Nacionalnu skupštinu, a na posljednjem kongresu je uvršten u Veće veterana. Samim tim, odavno je poznat u narodu, ali ne i kao seksualni predator.

Vladajuća stranka najavila je da će na sljedećem sastanku govoriti o ovom skandalu i najvjerovatnije smijeniti čovjeka sa svih pozicija i iz same stranke.

Izvor: Objektiv

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.